Wednesday, December 20, 2006

Find Adam

Adam B. Sætter kalder han sig selv. Han har udtalt sig til alt og alle, der gider at høre på ham de seneste tre måneder, men ingen har hørt noget fra ham de seneste otte dage. Intet har vi hørt fra ham, efter at hans kammerater hærgede vores kvarter i lørdags.
Adam, hvis han da hedder det i virkeligheden, har flere gange talt sig så varm, at han ligefrem har taget afstand fra brugen af vold, og i sjældne øjeblikke har han også talt for et godt naboskab.

Vi ved ikke, om han var blandt de 25 kampklædte autonome, der gik forrest i den såkaldte ”sorte blok” i lørdags, hvor alle var udstyret med sort styrthjelm og jernrør. De bar alle elefanthuer, så det er ikke til at sige, om den normalt så åbenmundede Adam med den genkendelige ring i næsen var i blandt. Hans velkendt talefærdigheder var der ellers brug for, da det eksploderede, og der blev hældt tændvæske på affaldscontainerne og sat ild til dem. Også da kædesaven kom frem, og vejtræerne stod for skud, var der brug for den veltalende Adam. Men Adam viste sig ikke.

Naboer hilser normalt på hinanden, så kom frit frem Adam!
Men det viser sig nok, at det er nemmere at finde tegneseriefiguren Holger end Adam.

Ole Mikkelsen
Jagtvej – et stenkast fra Ungdomshuset.

No comments: