Thursday, June 11, 2015

En hippie-by i Texas

BEUAMONT, TX: Austin var på alle måder en positiv og overraskende oplevelse, og nu forstår jeg, hvorfor byens indbyggere mener, at den er omkranset af Texas, men jeg forstår også godt, hvorfor texanere anser Texas for at være omkranset af USA.
Austin er fyldt med studerende, hippier og musik. Læg dertil de 1,5 mio. (ca.) flagermus som holder til under en af broerne midt i byen. Et sandt tilløbsstykke hver aften, når de vågner og letter 25 minutter efter solnedgang.

Vi tilbragte også en halv dag i den naturligt skabte udendørs swimmingpool Barton Creeks, hvor der er mulighed for at blive kølet af i 23 grader koldt vand.

Både Austin og Texas er i sandhed særegne. Vi boede på et ordinært motel, Super 8, som var i gå-afstand fra downtown. Er hotel beliggende i downtown koster omtrent det dobbelte, og Super 8 var ikke super billigt.

Vi bor til gengæld relativt billigt i dag, hvor vi har tjekket ind på La Quinta Inn i udkanten af Beaumont, der ligger tæt på grænsen til Louisiana.

Det er fortsat meget varmt med temperaturer over 30 grader, og det ser også ud til, at det vil udløse en ny runde med voldsom regn de kommende dage. Vi håber meget, at det ikke igen udløser oversvømmelser, som plagede dele af Texas for nogle uger siden.

I morgen kører vi mod Baton Rouge og gør et stop-over der, før vi kører til New Orleans.
Danmark er, som alle ved, verdens centrum, men vi har endnu ikke set så meget som en enkelt notits eller 10-sekunders indslag på tv om det danske folketingsvalg. 

No comments: