Thursday, June 25, 2015

Målet New York

NEW YORK CITY: Vi er nået til New York, og det er omtrent lige så drønvarmt, som det har været på hele turen. Over 30 grader og høj luftfugtighed betyder, at lysten til at bad flere gange dagligt føles naturligt.

Rejseruten endte med at blive som følger: Austin (Texas), Beumont (Texas), Baton Rouge (Louisiana), New Orleans (Louisiana), Orange Beach (Alabama), Montgomery (Alabama), Atlanta (Georgia), Charlotte (North Carolina), Richmont (Virginia), Mount Laurel (New Jersey) og New York City.

Som så mange tusinde andre i hele verden er jeg indrulleret i Global Connect Challenge, hvilket betyder, at jeg skal registrerer min daglige motion. I dag er det blevet til 20.281 skridt. Vi er i New York, og i New York går man helt utroligt meget, og vi har da også være på farten i næsten 12 timer i dag.

Selv om det er uden for sæson er byen allerede næsten oversvømmet af turister, der tramper op og ned af de samme gader. Med Europa (og euroen/kronen) på nedtur er det blevet halvdyrt at være i USA - specielt New York, hvor priserne er mellem 20-30 pct. eller mere højere end andre steder i landet.

Det er dog fortsat billigt at spise ude, hvis man altså ikke køber vin til maden, og tøj og sko er nok også billigere end i Danmark. Overnatning er til gengæld en dyr affære, og derfor har vi valgt at bo på Long Island denne gang. Det har betydet et bedre hotel for færre penge end på Manhattan.

No comments: