Saturday, June 04, 2011

Klar til afgang

FREDERIKSBERG: Overskriften er en overdrivelse. Vi er ikke klar her halvandet døgn før afgang til en fire uger lang tur rundt i USA. En usædvanlig travl periode op til feriens start og svigerfars død har forhindret forventningens glæde i at folde sig ud i fuldt flor.

Indtil begravelsen i dag har det været vanskeligt at bruge energi på at forberede turen, men vi er alligevel fuld af fortrøstning. Vi har nemlig masser af rejseerfaring, og vi er generelt ikke så bange for at tage tingene som de kommer og gribe de chancer, der dukker op undervejs.

Efter en svær periode sov Svend stille ind i mandags. Trods omstændighederne er det svært at acceptere, men på den anden side er vi også lettede over, at det ikke skete, mens vi kørte igennem The Rockies i USA flere tusinde kilometer væk fra Danmark. Komplikationerne ved at afbryde rejsen synes uoverstigelig, men vi havde garanteret fundet en løsning, hvis det var sket. Nu vil han være med os på rejsen - i tankerne.

Første stop er Reykjavik, da vi rejser med Iceland Express.  Men vi er kun nogle timer i den islandske hovedstad, inden vi flyver videre til New York - sammen med Liv og Laura! Hvis niecer tror, at de kan slippe af med onkler og tanter ved at rejse til New York, kan de godt tro om igen :-)

Men allerede efter et par dage efterlader vi de to kvinder i verdens måske fedeste by for at rejse videre, men det vender jeg tilbage til de kommende dage.

No comments: