Thursday, June 30, 2011

Shop amok i premium outlets

PALM SPRINGS, CA: Lones American Express-kort kom på overarbejde i dag. Vi gjorde holdt ved et meget stort outlets-center. Her købte Lone blandt andet et par Jimmy Choo-sko, som set i Sex and The City! Og jeg kastede nogle dollars efter et par Rayban Wayfarer.

Det er egentlig første gang på turen, at vi svinger kreditkortet i det omfang - på luksus.
Vi har været på et ret godt motel midt i Palm Springs et par dage. Palm Springs er en sær by - en by fyldt med mennesker, der ikke laver noget, men som tilsyneladende har penge nok. Der er mange midaldrende mænd i stramme T-shirt uden ærmer, og de går gerne sammen med en anden mand.

Mens vi var der, sneg temperaturen sig over de 40 grader, og det var dermed stort set umuligt at foretage sig noget som helst i løbet af dagen. Så det gjorde vi så ikke.

Trods de mange indkøb, er der fortsat masser af plads i bagagerummet på den lejede Chevrolet Impala med 3,5 L-V6-motor. Bagagerummet kan næsten rumme en Kia Picanto, og det er ikke så ringe, når man kører mod Los Angeles ad en 12-sporet motorvej. Måske bliver det en større udfordring at få tingene transporteret med fly over Atlanten.

1 comment:

Maria said...

Lyder godt. Men ville gerne se et "trofæ FOTO" ;)