Wednesday, June 25, 2008

Impala'en


SAN FRANCISCO, CA: Til ære for de bilinteresserede bringer jeg lige et billede af Chevrolet Impala'en årgang 2008 i al sin majestætiske udstråling. Automatgearet sidder i en stang under rattet - som vi kender det fra alle amerikanske film fra 1950'erne. Bagagerummet har næsten plads til en lille rød Golf:-) Vi ses der ude på highway'en.

Klik eventuelt på billedet for at se det i større størrelse.

6 comments:

Anonymous said...

Du ser ualmindelig veltilfreds ud foran din store amerikaner bil - og jeg noterer mig at du ikke fravalgte SUV'en pga bekymringer for miljøet - men udelukkende for ikke at blive anset for et miljøsvin ;-)

Måske skulle du overveje at flytte til sverige - der er bilerne stadig billige...

Men fortsat god tur derovre - det er jo ikke fordi jeg er misundelig overhovedet...

Jakob

Ole Mikkelsen said...

Hej Jakob?
Jeg kender faktisk tre, der hedder Jakob, og alle tre staves med "k". Så jeg er lidt på dybt vand i forhold til at skyde tilbage!
Men uha "miljøsvin" er vist ikke populært hverken her eller i Danmark og vel nok slet ikke i Sverige. Jeg kan bare konstatere, at det er fedt at køre i en stor bil, og at det er ikke så tit, jeg får muligheden - vel nærmest kun når jeg kører i taxa i Kbh.
Alt ok. Kan vi komme det lidt nærmere i forhold til hvilken Jakob, jeg taler med?
/O.

Anonymous said...

Hej Ole,

Heldigvis er der rigeligt at skyde tilbage på - jeg synes også det er ualmindelig fedt at køre i en stor bi, det eneste der holder mig sådan rigtig tilbage er min nærighed. Det er en utrolig fascinerende ting sådan en bil- en af de sidste gange jeg var i Tyskland lejede jeg en A8, det er både en stor og en meget hurtig bil. I sådanne tilfælde overvejer jeg bare en smule at flytte til Sverige - og så er Malmø jo en dejlig by...

Så jeg jeg sidder her med åbent bryst foran computeren og venter på mine velfortjente verbale tæsk ;-)

den Jakob

Ole Mikkelsen said...

Er det ikke noget med, at din Skoda Octavia har hele to håndpolerede alu-udstødningsrør?
/Ole

Maria said...

Det er godt Ole...bare gi' ham :))

Anonymous said...

Hvordan er det nu det er .. man skal feje foran sin egen dør hvis man bor i et glashus og desuden har en ordentlig bjælke i øjet...

lol - c u irl